Permaculture Design Course - Gaia del 1

Permaculture Design Course
Permaculture Design Course - Gaia del 1

28 juli, 2022 31 juli, 2022

Gaiasenter - Permaculture Design Course.

Tre helger:
Første helg, torsdag 28. juli – søndag 31. juli.
Andre helg, torsdag 25. august  – søndag 28. august.
Tredje helg, torsdag 15. september – søndag 17. september.

Kursledere:
Jan Bang & Jennifer McConachie.

 

Permakultur gir deg verktøy for å skape den verden du lengter etter å leve i!
Vil du bidra til et regenerativt samfunn?
Ønsker du å leve på en måte som beriker naturen i stedet for å forringe den?
Har du lyst på flere verktøy, praksis og selvtilliten for å aktivere prosjektene dine?

Permakultur er et helhetlig planleggingssystem som samarbeider med naturen. Vi ønsker deg velkommen til å fordype deg og utvide ferdighetene dine for å skape en regenerativ livsstil, med dette internasjonalt anerkjente Permaculture Design Certificate (PDC) kurset!

Dette kurset er det internasjonale anerkjente Permaculture Design Course (PDC), og de som fullfører kurset får et sertifikat som gjelder over hele verden. Dette vil være en klar styrke og fordel hvis du ønsker å arbeide for en bærekraftig livsstil, som et supplement til annen relevant utdannelse, eller om du ønsker f eks å arbeide gjennom nettverk som WWOOF, Camphill eller Workaway.

Du vil lære å designe systemer for mennesker som imiterer naturlige økosystemer, med bruk av minimum energi og ressurser for å skape motstandsdyktighet og sosial rettferdighet.

Vi dekker temaer som å lese landskap, høste regnvann og earthworks, jordsmonn og kompost, økosamfunn, sunne bygninger, hagedesign og matskog, alternativ økonomi, storskala matproduksjon, regenerativ lederskap og energi.

Permakultur har løsninger ikke bare for matproduksjon, men også for sosiale systemer, styring og samfunn for disse tider med store forandringer!

Mer informasjon her:
https://www.earthmentorme.com/gaiasenter

Vis hele kalenderen