Hippocrates Helse Levende Mat Kurs

ØNSKER DU MER ENERGI OG VITALITET?

Ønsker du å styrke immunforsvaret ditt og avgifte kroppen, samtidig som du går ned i vekt ved å spise mat som faktisk smaker godt?

Christian Daling, lege og ernæringsekspert, holder en rekke kurs sammen med ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen hvor du kan oppnå akkurat dette.

Disse kursene holder et høyt faglig nivå, med kursholdere som tilsammen har over 15 års erfaring med livsstilsendring, detox og vitaliserende kosthold.

En av grunnpilarene i kursene handler om å gi deg forståelsen for hvorfor mat er viktig for din helse, og hvordan du med enkle grep kan endre deler av ditt kosthold for å oppnå en helsegevinst gjennom et mer næringsrikt, avgiftende og rensende kosthold.

Konseptet handler om å styrke kroppens evne til å helbrede seg selv og hvilken mat du bør unngå for ikke å kompromittere kroppens funksjoner.

Gjennom kursene blir du kjent med de råvarene som er mest næringsrike for kroppen din og hvordan du kan sette disse sammen til fantastisk velsmakende OG næringsrike retter. Kursene fokuserer ikke på oppskrifter. Du lærer prinsippene slik at du kan lage dette hjemme uten oppskrift – dette skal være enkelt.

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.” – Jim Rohn

 

Facebook side: www.facebook.com/hippocrateshelse

 

KURSOVERSIKT

Levende mat – Trinn 1 – Juice og dressing

På dette kurset får du en innføring i de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med rawfood, eller levende mat, i hverdagen.
Les mer.

Levende mat – Trinn 2 – Nøttemelk, brød og pålegg

Her utvider vi repertoaret fra Trinn 1 med nøttemelk, dehydrert brød og pålegg for å få større variasjon og økt matglede i hverdagen.
Les mer.

Levende mat – Trinn 3 – Rawfood middag

Vi viderefører prinsippene fra trinn 1 og 2, og lærer å lage vegansk pizza, pasta, lasagne, sushi og «hamburger.»
Les mer.

Detoxkurs

På dette kurset vil du lære hvordan du effektivt kan rense kroppen for giftstoffer ved hjelp av naturlige og trygge metoder.
Les mer.

Sjokoladekurs

Her vil du lære å lage rå sjokolade, sjokolademousse, brownies og sjokoladeis.
Du får samtidig en god innføring i alle de sunne søtningsstoffene som finnes.
Les mer.

Kurs pågår og holdes jevnlig.
Se www.hippocrates.no/kurs