Økogrend Sørum- veien videre‏

Jeg fikk en mail fra Kristian Wølner som sitter i styret i Økogrend Sørum:

Det har vært stille rundt boligprosjektet Økogrend Sørum en stund nå. Dette skyldes ikke på noen måte at prosjektet har støtt på store hindringer eller at vi har gitt opp. Vi har nå kommet dit hvor det kreves mye jobbing for å komme videre med prosjektet: møter med utbyggere, myndigheter og investorer. Samtidig, etter to års frivillig innsats, har flere av styremedlemmene kommet til et punkt hvor de vil prioritere andre oppgaver høyere. Jarle Fagerheim og Kari Bu har bestemt seg for at de vil fortsette å bo i Oslo inntil videre, Mari Wiborg-Jenssen har bosatt seg og tar kunstutdannelse i Nord-Norge og undertegnede har gått tilbake til lokalpolitikk og jobbing medSørum økoforening.

Derfor er prosjektet nå avhengig av mennesker som ønsker å føre arbeidet videre – enten de ønsker å bosette seg i vakre Rånåsfoss, eller bare vil bidra litt med de forskjellige oppgavene som må løses for å få grenda opp å gå. Når tilstrekkelig mange nye aktive har meldt seg, vil vi kalle inn til nytt årsmøte i foreningen. I mellomtiden vil Sørum økoforening, som i sin tid startet opp arbeidet, gå mer aktivt inn i prosessen.

Er du interessert i å bidra framover, svar på denne e-posten – og send gjerne videre til folk i kretsen deres dere tror dette kan være interessant for!

Så har vi gleden av å sende dere det rykende ferske skisseprosjektet som Frederica Miller fra Gaia arkitekter har utarbeidet for oss! Planskissen inneholder mye informasjon om området og detaljene for økogrenda slik vi ser den for oss. Forhåpentlig blir det lettere for mange å bestemme seg for ei framtid her i Sørum når dere har lest dette. 🙂

Noen relevante lenker:

www.økogrend.no

http://www.facebook.com/okogrenda

http://www.sorum.kommune.no/

http://www.rånåsfoss.no/