EcoVillage Connect – webappen for samarbeid i og mellom økolandsbyer og økosamfunn.

EcoVillage Connect – EVC er utviklet for å skape kontakt, kommunikasjon, samarbeid og fellesskap i og mellom økolandsbyer og økosamfunn i Norge og rundt om i verden.

Økosamfunn app logo

EVC gir beboere i økolandsbyer/samfunn mulighet til å poste og finne produkter eller tjenester som kan gjøre livet enklere og billigere samt bidra til bærekraft gjennom resirkulering, gjenbruk og bytte av varer og tjenester.

Gjennom EVC kan beboere leie/leie ut, låne/låne ut, dele/dele ut, bestille, bytte og få informasjon om hvem, hva, hvor, når.

I dag er bare Hurdal Økolandsby med, men det jobbes med å legge til flere. Det er mulig for nye økolandsbyer og økosamfunn å registrere seg. Vi kan legge ut ønsket informasjon og videreutvikle en tilpasset versjon for den enkelte landsby/samfunn. Ta kontakt med oss!

Appen ble skapt av en engasjert beboer i Hurdal Økolandsby sammen med apputviklere i Yenka AS som gjennom teknologi ønsker å forbedre og øke samarbeidet i – og mellom økolandsbyer rundt om i verden. Det er ingen avgift eller kostnad i å bruke appen. Serveren appen ligger på, blir drevet av solenergi (AISO.net) Appen kan lastes ned fra appstore for Iphone, Ipad, Android og kan også besøkes gjennom evcapp.com på alle datamaskiner (Windows, Mac, Linux)

Ta gjerne kontakt med appens skaper Ingvild Forbord på epost ingvildfor-AT-gmail.com eller last ned appen og ta kontakt der!

Eco Village Connect skjermbilde
Eco Village Connect