En oppdatering – Holmen Gård i Aust-Agder: En fantastisk mulighet for samskaping.

En oppdatering:

Holmen Gård i Aust-Agder: En fantastisk mulighet for sam-skaping.

Vi som eier Holmen gård, står i dag uten drivere, og ønsker derfor å selge stedet.

Her kan dere realisere deres drømmer om bofelleskap, og hva dere måtte ønske !
En unik situasjon, da gården kan overtas til meget rimelig pris. Holmen gård vil egne seg til en gruppe gode venner som vil sam-skape ut fra felles drømmer og visjoner. Her kan enkelt omgjøres til 8-10 boenheter, i tillegg til felles arealene. Vårt ønske er at stedet skal bli et nasjonalt senter for mennesker som søker vekst og næring for kropp og sjel, med økologisk og holistisk bevissthet.

Det er 8 bygninger , hvorav et moderne hotell-bygg med 22 rom, og gamle fredete tømmerhus. Her er store haller for konserter, selskaper, workshops. Verksted for tre, metall og tekstil arbeid. Norsk Husflidslag har i mange år vært brukere av stedet. Kafe/ restaurant, butikk, stabbur osv.  16 mål tomt. Muligheter for å leie/kjøpe ekstra dyrkbar mark/tomt.

Det er fantastisk natur til rekreasjon og frilufts-aktiviteter hele året. Her er ren luft, god energi og lite stråling.  De nærmeste byene er Risør, Kragerø og Tvedestrand. Ca 1 times kjøring til Porsgrunn Skien og Arendal.

For å sikre en god økonomi, kan stedet betjene  offentlige og private arrangementer.  Det kan dekkes til over 100 gjester

Det er et profesjonelt storkjøkken og det gis både serverings og alkohol-bevilling.

Homen-Gaard1

 

Holmen-Gaard2

Holmen gård ligger i Gjerstad kommune, i Aust-Agder.

HVOR ?   Holmen gård ligger i Gjerstad kommune, nær E 18 ( avkjørsel 61) og 6 km fra togstasjonen.
Det er 8 bygninger , hvorav et moderne hotell-bygg med 22 rom med bad, og gamle fredete tømmerhus. Det er store haller for konserter, selskaper, workshops. Verksted for tre, metall og tekstil arbeid. Kafe/ restaurant, butikk, stabbur ect.  16 mål tomt.


Vis større kart
Det er flotte turløyper (skiløyper) i Gjerstad, og en elv like ved Holmen.

Ta kontakt med Bente Marcussen   bentemarcussenATTgmail.com (erstatt ATT med @).
Tlf  : 91708466

Holmen-Gaard3

Holmen-Gaard-model