Økogrend Sørums studietur til Danmark og Sverige 14. til 18. august.

Det er fremdeles mulig (kanskje) for alle å kaste seg med på Økogrend Sørums studietur til Danmark og Sverige 14. til 18. august. Mer informasjon og detaljert program finner du her:

http://xn--kogrend-p1a.no/2012/07/22/studietur/

14. til 18. august arrangerer Økogrend Sørum i samarbeid med Sørum økoforening studietur til Danmark og Sverige. På programmet står besøk til bofellesskapene Absalons have og Lange Eng, økogrenda Toarp og økolandsbyene Munksøgård og Friland.

Deltageravgift kr 1700 dekker transport i bil t/r Oslo, overnatting, rundvisninger og middag (lunsj kommer i tillegg). Frokost og kvelds handler folk inn til selv, og vi lager i stand der vi bor. Det er enkel innlosjering noen steder (ta med madrass og sovepose).

For dem som ønsker det er det mulig å reise nedover med andre transportmidler, og/eller delta bare på en del av turen. Ta kontakt med Mari Wiborg-Jenssen (mari.wiborg krøllalfa gmail.com) for å avklare evt redusert deltageravgift.

Påmelding skjer ved betaling til konto 1321.13.47281 (Mari Wiborg-Jenssen). Påmeldingsfrist 4. august. (vel noe forsinket i å legge ut informasjon om dette, men ta kontakt med dem.)

Her er mer informasjon om Økogrend Sørum: http://www.facebook.com/sorumoko og nettsiden Økogrend Sørum