OPPLEV EN MAGISK MIDTSOMMER-WEEKEND: 21-23 juni, på SØRLANDET

OPPLEV EN MAGISK MIDTSOMMER-WEEKEND
21-23 juni,  på SØRLANDET  

med

Apache/Cherokee indianer  J.Reuben Silverbird.
Han er skuespiller, komponist & musiker, historie-forteller, forfatter, freds-ambassadør, og spirituell veileder.

CELEBRATING LIFE & GRATEFULNESS TOWARDS MOTHER EARTH.

J.R. Silverbird deler sin visdom, sin kultur og tradisjon gjennom historier og musikk. Han vil snakke om : ”Hvordan vi kan tilpasse oss den raske endringen i verden i dag.” ” Den helbredende kraft i Moder Jord, i musikk, sang og dans .”

J.R. Silverbird er sønn av Wisdom Keepers. Hans visdom i toner og ord berører hjertet til folk, fra alle trosretninger og samfunnslag. Han ga en Verdensfred-velsignelse til 1,5 mill mennesker foran Det hvite hus. Han var gjeste-foreleser for regjeringen i Austalia, Nobelinstituttet i Oslo, og på den store Alternativmessen i Lillestrøm, flere år på rad. Han har reist verden over, delt sitt fredsbudskap, spilt sin musikk, i filmer, på TV, i radio og på teater-scenen. Hoved-roller : i «Black Elk Speaks», «Song for Crazy Horse», «Chief Seattle», og «Sitting Bull» i 2011.

Se silverbird.us

Sted: GJEVING (mellom Risør og Tvedestrand) hos Bente Marcussen,

Bente, yoga-lærer og kropps-terapeut, tilbyr MORGEN-YOGA www.bentemarcussen.info (reisebeskrivelse under kontakt)

Pris: kr 2700, inkludert enkel kost og losji (2500 stud.+trygd) PÅMELDING : ved betalt depositum på kr 700 til konto 9713 53 57425 innen 1.6 og ved kontakt Bente : benteATTbentemarcussen.info (erstatt ATT med symbolet @) tlf.91708466

Tid: Fredag kl 19.00 – Søndag kl 15.00 Om du bare kan EN av dagene, er det også mulig, etter avtale.