Vil du være med å skape en Økologisk landsby i Rogaland?

Oppdatering:

Tormond har opprettet en facebook gruppe som heter Rogaland Økologiske:
https://www.facebook.com/groups/372443022885855/

På Facebook siden så la Tormod igjen nedenfor kommentar:

Vil du være med å skape en Økologisk Landsby i Rogaland?

Økolandsbyer finnes det flere og flere av i Norge. Det er min menings at Rogaland også, trenger minst en.

Vi du være med å skape en i Rogaland?

Jeg er av den oppfatning at vi trenger å være en gruppe med mennesker, et sted mellom 5 og 15 mennesker. (5 eller flere)Som kan starte skrive og prate og bli kjent i lag. Sakte men sikkert, speide og leite etter en plass å starte en landsby. Jeg såg nylig en stor gard in Suldal, til salgs (fire tusel mål) med skog og diverse, til salgs for 1,700 000. Så det er enda tid for oss. Jeg ser for meg at vi kan møtes til kaffe/ te noen ganger i Stavanger. Til å starte med. Si foreksempel at vi møtes den føreste søndagen i hver måned , på bøker og børst?

Første søndag i oktober blir da den første… 6 te oktober.
Er du med? Møtes på kaffe og diskuterer Økolandsby? Og muligheter med mere?

Den første søndagen i Oktober er den 6te.

Skal vi si klokken 18:00 på Bøker og Børts? jeg håper vi sees da…

Vennligst ta kontakt med meg (Tormod : ) og fortall meg om det passer eller om det ikke passer – prøv og gi en lyd uansett.