Velkommen til HEALING-/ ENERGISAMLING på Nygård – Kjærleiksgården –

Skogmo, Brønnøysund 19-20 oktober 2012

Møt din essens og ditt LYS, ekspandere din energi og gi deg selv påfyll i en utfordrende tid…

Fredag. 19. oktober kl 18-21 lørdag. 20. oktober kl 10-16

Donasjon kr 900,- pr person eller så mye som du føler for/har mulighet til, betales ved oppmøte.

Jeg vil veilede i pust og kroppsbevissthet. Jeg vil også legge opp til at dele-sirkler dannes hvor vi øver oss på å kommunisere ifra hjertet.
Vi gir og mottar healing, og de som ikke har erfaring med healing og/eller meditasjon vil få veiledning. Dette blir en unik helg hvor vi kan lære av hverandres erfaringer og opplevelser.

Overskuddet går til utvikling av »Nygård – kjærliksgården – et sted for helhet, healing og velvære.» Min visjon er å skape et senter for healing og økologi her på Skogmo i Brønnøysund.

– Jeg besørger kaffe, te, frukt, nøtter og kjeks. Hvis noen vil overnatte her hos meg så er du/dere velkommen til det. Jeg har rom for 4-8 personer. Hvis du vil overnatte; ta med sengetøy og en sort pålegg og brød som vi deler til frokost/kvelds og lunsj. Det er plass til ca 13 personer i stua her, så vær snill og si ifra om du kommer eller ei i god tid Hvis du har behandlingsbenk så ta den med…

Intensjonen for samlingen bestemmer du selv, det kan f.eks. være å komme i et møte med deg selv, din visdom, leve fra hjertet – i LYS, kjærlighet, enhet med alt og alle. For meg handler det om å være her og nå, i sansene, i tillit til at alt er sørget for, slappe av, gi slipp på alt negativt som hindrer meg i å elske meg selv…

Jeg gleder meg til å være sammen med dere i energiene, dele med hverandre hvordan vi opplever healing, energiene, og vår utvikling inn i den nye tiden. Alle som er interessert i healing og som vil ta ansvar for eget liv er velkommen, du trenger ingen erfaring med healing eller meditasjon.

Bare et åpent sinn og et ønske om å åpne opp og bli bedre kjent med deg selv. »Vi er de vi har ventet på… Jeg føler deg, du føler meg…»

For deg som ikke har vært her før så ligger ‘Nygård’ på høyre side av Rv17 på Skogmo 13 km sør fra Brønnøysund – når du kommer utav skogen etter »Lind-svingen» – så ser du en alle’ som går fra vegen til huset her.

Før kapellet og ridebanen. Jeg har en blå postkasse med hvitt mandala-mønster og hjerter på lokket Videresend denne mailen til de du tror er interessert i å delta!

Hjertelig hilsen,
Camilla Danielsen Yogalærer RYT500

Reiki Mester lærer
Sykepleier

45 91 42 68

www.camilladanielsen.com
postATTcamilladanielsen.com